August 20, 2019

پنجره ای رو به خانه پدری جمعه ۲۵ امرداد

nor4-300x160.jpg


A Window to the Fatherland – Friday 16 August 2019

We begin tonight’s edition of A Window to the Fatherland with Dr. Alireza Nourizadeh reading one of his poems from the book of his collected works.

Dr. Alireza Nourizadeh:

We continue the program with talking to our special guest, oil expert Mr Khosrow Semnani, who has also written the book “Where is My Oil?”.

Mr Semnani has also done a unique job by following the issue of the strike at Iran’s Haf Tapeh Sugar Refinery and reports its news to international labour organizations in defence of the Iranian workers.

Khosrow Semnani:

The story of Haft Tapeh is a symbol of the problems that Iranian workers and teachers are facing in the country. They are among the hardworking classes of Iran but as the country is engulfed in corruption of its rulers and top officials these lower class sections of the society are economically suffering most and are struggling for justice.

We sincerely hope to be able to help them and as such we employed a committee of lawyers and sent them to Geneva to meet with the representatives of the International Trade Union Confederation (ITUC) to raise the case of Iranianworkers with them.

We also spoke with a delegation of American Workers Unions and asked them to declare their support for the Haft Tapeh striking workers.

Dr. Alireza Nourizadeh:

You use the interesting term of “engineered corruption” in Iran. What do you mean by this description?

Khosrow Semnani:

This engineered corruption is the outcome of what Khomeini said back in 1979 when he declared that oil revenue is not important for the future of Iran and that he wanted his officials to disregard its role in Iran’s economy.

As such, 40 years later we now hear from Iran’s Oil Minister Bijan Zanganeh that the country’s oil industries are operating in “dark rooms”, which means it has lost its revenues and is bankrupted.

In my book “Where is My Oil” I have reflected on this issue by showing how Iran’s natural gas is sold at one fourteenth of its actual market price instead ofcreating real revenue for the nation.

And yet even whatever revenues that the government receives from this extremely low price ends up in the hands of the corrupt officials, their relatives and cronies.

The regime itself has announced that more than $24 billons from the Central Bank’s reserves have disappeared and another $22 billion have gone stray in Chinese banks, but at the same time when 3000 workers in Iran only need $4 million salaries they cannot pay it to them.

More than 51% of Iranians officially live under the poverty line and we hear oiltankers with $100 million worth of Iranian oil disappear on black markets.

پنجره ای رو به خانه پدری جمعه ۲۵ امرداد

این شماره از برنامه را با شعری از دفتر اشعار دکتر علیرضا نوری زاده آغاز می نماییم. سپس همراه با شما به گفتگو با میهمان عزیز برنامه جناب آقای خسرو سمنانی کارشناس نفت و نویسنده کتاب نفت من کجاست خواهیم نشست.

دکتر نوری زاده: جناب سمنانی یک کار جالبی شما اخیراً کردید داستان هفت تپه چه بود میخواهم خودتان تعریف کنید؟

خسرو سمنانی: داستان هفت تپه یک سمبل گرفتاریکارگران معلمین و طبقه کارگر و تولید کننده های ایران است که سالهای سال زحمت میکشند و با این فسادی که در حال حاضر در ایران است مبارزه میکنند و پایداری کرده اند ، ما از اینها پشتیبانی کرده ایم و امیدوارم که بتوانیم به آنها کمک کرده باشیم.
ما در روز سیزده اردیبهشت همین امسال با یک هیئتی صحبت کردیم و دعوت کردیم در واقع حکایتی که کارگران هفت تپه دارند را برای کنفدراسیون بین المللی کارگران در ژنو فرستادیم ، یک نامه ای فرستاده بودند از طرف این کارگرها و تقاضایی در این مورد و گرفتاری هایی که اینها دارند برای گرفتن حقوق خودشان یک اعتراض بین المللی بشود ما پنجم خرداد یک هیئت وکلایی را استخدام کردیم و افرادی را برای اینکار معیین کردیم که با هیئت و سندیکای کارگران آمریکا تماس بگیرد و اینها را مجهز بکند و از آنها تقاضا کردیم که از کارگران هفت تپه در ایران حمایت بکنند و در مورد کارهای اینها قدمهایی برداشته شود.

دکتر نوری زاده: شما در ادبیاتتان از یک تعبیری استفاده میکنید که خیلی برای من جالب است ، فساد مهندسی شده، این را تفسیر کنید که منظورتان چیست؟

خسرو سمنانی: این فساد مهندسی شده یک برآوردی است که بخاطر تزی که خمینی در سال ۵۷ پیاده کردند و گفتند مردم باید از آن پیروی بکنند و آن این بود که گفت نفت برای ما مهم نیست!!! نفت در مسیر کار ما نیست !!! و اسلام در مسیر کار ماست، این تز پیاده شد در فاجعه ۵۷ که تا بحال ادامه دارد و این فساد مهندسی شده ادامه دارد، می بینیم چهل سال بعد نفت ایران از بین رفته درامدش از بین رفته و پوسیده شده است و وزیر نفت ایران زنگنه برگشته و میگوید نفت ایران در اطاق تاریک است!!
یعنی چه ؟ نفت معلوم نیست از کجا میاید به کجا میرود محموله ها معلوم نیست به کجا میروند و درامدش هم معلوم نیست به کجا رفته است و ملت ایران هم نباید بدانند و وقتی شما همچنین چیزی میبینید اقتصاد ایران هم رشد شش و نیم درصد منفی داشته است ! این نتیجه کار است کارگران هفت تپه نتایج این فساد و چیزی است که پیاده شده است ، فسادی که تولید شد و مهندسی شد این نتایج را داشته و تا موقعی که این ولایت فقیه در کار است و این حکومت بر سر کار گرفتاری خواهد بود و بدتر هم خواهد بود

دکتر نوری زاده: جناب سمنانی منظور شما این نیست که یک نفر بیاید بدزدد ، این معلول یک برنامه است که باید این دزدی اتفاق بیفتد یعنی غارت ثروت ملی ما یکی از اصول و مبانی جمهوری ولایت فقیه است.

خسرو سمنانی: بیشتر سخنان شما در نشریه نفت من کجاست منعکس شده است و بعنوان مثال در یک مرحله گاز ایران به قیمت یک چهاردهم قیمت اصلی آن بفروش میرسد این باعث میشودکه درآمدی که مردم ایران باید داشته باشند ندارند حالا چرا به این قیمت فروخته میشود بحث دیگری است و منافعش به جیب دولت خارجی میرود و افرادی هم که سرکار هستند پولش به جیب این آقازاده ها میرود و دزدی ادامه خواهد داشت شما اگر در این کتاب ملاحظه بکنید ۲۴ میلیارد دلار در بانک مرکزی از بین رفته و حسابداری هیچ جوابی ندارد به مردم بدهد، و در جایی دیگر بیست و دو میلیارد دلار در چین از بین رفته است، ده میلیارد دلار بعنوان وامهای سفارشی از بین رفته است، و اینهاپول مردم ایران است ، چیزی که در مورد هفت تپه اتفاق افتاده نزدیک سه هزار کارگرحدود ۴ میلیون دلار این پول اینها عقب افتاده است در صورتی که یک محموله نفتی صد میلیون دلار قیمتش هست که هیچکس نمیداند کجا رفته است و کجا میرود؟؟!! این گرفتاری یک سمبلی است که نشان میدهد که نه تنها در هفت تپه هست بلکه معلمین دارند رانندگان اتوبوس و پرستار ها هم همین گرفتاری را دارند و برای تمام اصناف دارد اتفاق میافتد ۵۱ درصد مردم ایران زیر خط فقر دارند زندگی میکنند!!

دکتر نوری زاده: شما در نفت من کجاست تمام این موضوعات را با جزییات ذکر کرده اید من اگرسئوال میکنم برای آن دسته از هموطنانی است که دسترسی به کتاب نداشته اند و ندیدند البته انتشارش در ایران باعث شد که با تیراژ خیلی بالا بدست همه برسد ولی امیدوارم مردم از مضمون این کتاب آگاه بشوند برای اینکه فصل به فصل تنها به فساد اشاره نکرده بلکه به فرصت های از دست رفته هم اشاره نموده است .........
با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.


August 20, 2019 11:11 AM






advertise at nourizadeh . com